SÆL 🦭

Projekt SÆL går ud på at gøre klubbens medlemmer selvkørende (SÆL-kørende - badum-tisj 🥁) - altså give mulighed for at bruge banen uden at der er en operatør til stede.

Hvorfor projekt SÆL? 🦭

Vi laver projektet for at give jer mulighed for at bruge banen i flere af døgnets timer. Vi kan se at vores nuværende åbningstider ikke passer alle, men det er ikke økonomisk muligt for os at bemande banen i flere af ugens timer.

Med projekt SÆL kan man tage en tidlig morgensession, en session onsdag formiddag eller sent torsdag aften – eller hvornår man nu kan få det til at passe ind i et travlt liv med børn, skiftende arbejdstider, andre fritidsinteresser osv osv.

Hvordan bliver jeg 🦭-kørende?

Vi har lavet en mikro-instruktør-uddannelse. Den består af en praktisk del med betjening af knapperne på banen og en sikkerhedsdel, hvor Michael Iwersen giver instruktioner og kontrollerer at man kan redde sin makker.

 

Denne mikro-uddannelse på 3 timer bliver løbende udbudt i Wakeque, og vi annoncerer selvfølgelig nye tider på email, instagram og alt det gode.

Når man har været igennem ‘uddannelsen’ og bestået redningsdelen bliver man certificeret SÆL, og får dermed en speciel status på sin Wakeque profil der gør man at man kan booke SÆL-Sessions på alle tider, hvor banen ikke er reserveret til andre ting.

SÆL-sessions

Det er et krav, at man altid er mindst to SÆLer til en SÆL-session. Så ved vi nemlig, at der altid er en oppe på land, der har bestået redderprøven og kan redde wakeboarderen i vandet.

Vores SÆLer koordinerer deres sessions i Facebook-gruppen. Vi har allerede uddannet 20 SÆLer i efteråret 2022, og der er plads til mange flere.

Vi regner med at SÆL-sessions kommer til at koste et lille beløb til at dække strøm samt slid på udstyr.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til SÆL eller gerne vil have direkte besked når de næste uddannelsesdage bliver lagt online så send en SÆLfie (eller bare skriv) til formand@assenscableclub.dk