Assens Cable Club

Assens Cable Club er en frivillig forening startet i 2021. Vores mål er at skabe det fedeste sted at dyrke vandsport på Fyn. Vi vil gerne skabe rammerne for et miljø, hvor alle kan samles og dyrke vandsport sammen. Det skal være et pulserende og energisk fællesskab, der opmuntrer til aktiv livsstil og skaber minder for livet!

I 2023 har vi som udgangspunkt ungdomstræning for 10-18 årige mandage og torsdage fra klokken 16.00 - 18.00. Dette kan dog ændre sig en smule fra gang til gang - I kan altid finde de opdaterede træningstider i wakeque.

Projekt SÆL går ud på at gøre klubbens medlemmer selvkørende (SÆL-kørende - badum-tisj 🥁) - altså give mulighed for at bruge banen uden at der er en operatør til stede.

Skolewakeboard er et tilbud til skoler om at bruge kabelbanen i Assens til wakeboard og vandski i forbindelse med skolens idrætstimer.

Du gætter aldrig hvem der er med i bestyrelsen.. Okay, vi behøver måske ikke lave click-bait. Men et eller andet synes vi alligevel at der skulle stå i denne beskrivelse.